Projektkoordinator Fordonsutveckling

Vi söker nu civil- och högskoleingenjörer med god förmåga att kommunicera, prioritera och leda konstruktionsuppdrag inom fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna avser att i samarbete med projektledaren och teamet ha kontroll över projektaktiviteterna, och följa upp resultat i ett flertal projekt, arbetet kommer att utföras på plats hos kund.

Vi önskar erfarenhet inom projektstyrning, kvalitetssäkring mot leverantörer (PPAP) och ekonomisk uppföljning inom fordonsutveckling eller leverantörer till densamma. Engelska och Svenska är ett krav, Kinesiska är ett plus. Kontakta gärna en av våra affärsområdeschefer eller VD för mer information hur vi skapar din bästa framtid genom vår ledarskaps- och personalutvecklingsfilosofi.

KOMPETENSKRAV
Du är en resultatinriktad civil- eller högskoleingenjör, gärna i kombination med ekonomi och planering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsindustrin som konsult, leverantör eller OEM. Har du dessutom jobbat med konstruktion, MS Project, PPAP, Six Sigma eller andra planerings-/kvalitetsverktyg är det ett plus. Vi tror att du är serviceminded och gillar att ha struktur, ordning och reda i ditt arbete. Förmågan att prioritera samt att du är kommunikativ och drivande är egenskaper som vi värdesätter högt för dessa tjänster. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

ANSTÄLLNINGSFORM
Enligt överenskommelse.

ANSÖKNINGSTID
Vi rekryterar kandidater för omgående anställning. Skicka ditt CV och personliga brev, till:
jobb@mutualbenefits.se

Rubricera ansökan med “PROJEKTKOORDINATOR FORDON”
Välkommen med din ansökan.

VILKA ÄR MUTUAL BENEFITS ENGINEERING AB?
Endast 0,5% av Sveriges företag blir Gasellföretag – Sveriges snabbast växande företag.
Mutual Benefits Engineering är ett Gasellföretag, vi växer och söker dig som vill vara med och öka vår tillväxt för att starkare kunna påverka tekniken i en hållbar utveckling för framtiden.

Mutual Benefits Engineering erbjuder kvalificerade tekniska och kommersiella konsulttjänster till krävande högteknologiska kunder inom Förnybar Energi, Life Science och Fordonsindustrin. Vårt mål är att erbjuda de mest kompetenta teknikledarna som brinner för hållbar utveckling. Vi vill skapa en växelverkan mellan ingenjörskunnande i industrin och etablering av cleantech produkter på nya marknader för att bli den ledande partnern inom hållbar affärsutveckling.

Våra kunder utvecklar framtidens teknik för miljö- och hälsomässig hållbarhet. De står inför en intensiv period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Vi utökar vår styrka för att betjäna dessa kunder och rekryterar nu de främsta kandidaterna som brinner för kvalitet och hållbar utveckling.

Om du drivs av att bidra med din kvalificerade kompetens för att utveckla processer och produkter har vi utmaningarna för dig.

För rätt kandidat erbjuds dessutom möjligheter att arbeta med spännande etableringsprojekt i partnerskap med spännande miljötekniska företag.

KÖRKORT
B körkort fordras.

ANSÖKAN
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mutualbenefits.se

ARBETSGIVARE
Mutual Benefits Engineering AB
Masthuggskajen, Första Långgatan 21 Göteborg
Tel: +46 703 513 920