Mutual Benefits vinner eftertraktat återförsäljaravtal

Raybased, som har utvecklat en trådlös plattform för styrning och optimering av alla elektriska funktioner i fastigheter, har slutit ett återförsäljaravtal med teknikkonsultföretaget Mutual Benefits AB. Avtalet ger Mutual Benefits rätt att sälja Raybased system på den svenska fastighetsmarknaden.

Mutual Benefits erbjuder fastighetsägare en accelererad förbättringscykel inom energi och miljö med användandet av Raybaseds system med syfte att integrera flera elektriskt styrda funktioner i fastigheten såsom värme, ventilation, belysning och säkerhet. Vi har under de senaste åren återinvesterat en stor del av omsättningen i kompetensuppbyggnad och marknadsbearbetning inom clean-tech för energi, fastigheter och transporter.

Vi är mycket glada att genom återförsäljaravtalet med Raybased kunna erbjuda ett produktutbud som ger än mer kontroll, energibesparing och minskade koldioxidutsläpp för främst kommersiella och offentliga fastigheter”, säger Niclas Jarhäll, VD på Mutual Benefits AB

Vi är mycket nöjda med att få tillgång till den marknadserfarenhet som Mutual Benefits har av att hitta lönsamma applikationer för tekniska produkter. Samarbetet kommer att ge ökad potential för båda parterna”, säger Lennart Olving, VD på Raybased.

Mutual Benefits AB har spetskompetens inom applikationer av tekniska produkter för fastigheter och fordonsindustri med fokus, sedan starten 2008, på att minska utsläpp och energiförbrukning. Företaget har därför en utmärkt position, att med Raybased’s system, hjälpa fastighetsägare att uppnå energibesparingar.

Om Raybased
Raybased utvecklar och säljer ett trådlöst system för styrning och optimering av alla elektriska funktioner i fastigheter såsom värme, ventilation, belysning och säkerhet. Systemet är kompatibelt med både befintliga och framtida system och komponenter, vilket skapar oändliga möjligheter, utan digital låsning för fastighetsägaren.

Om Mutual Benefits
Våra tekniska konsulter utvecklar och etablerar våra kunders tekniska produkter inom energi, medtech och fordon i Sverige och internationellt. Företaget har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och har dessutom tagit emot utmärkelse för bolagets produktinriktning, och dessutom ledarskap bland 90 kvalificerade företag i västra Sverige. Företaget erbjuder tjänster i det övre segmentet av teknisk kompetens, på doktorsnivå och MBA likväl som civil- och högskoleingenjörsnivå i syfte att främja samhällsutvecklingen märkbart genom att sänka energianvändningen i fastigheter och transporter.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.