KOMPONENT UPPDRAGSLEDARE FORDONSUTVECKLING/CAB

Vi söker nu civil- eller motsvarande högskoleingenjör med god förmåga att kommunicera, prioritera och leda.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna avser att i samarbete med produktleverantörerna och teamet inom CAB exteriört leda utvecklingen genom projektaktiviteterna, och styra resultaten i ett flertal projekt för ett antal produkter. Styrningen sker genom kommunikation och uppföljning av resultat samt kvalitetssäkring och synkronisering av projektplaner mot leverantörer (PPAP) och kundens organisation. Arbetet kommer att utföras på plats hos kund i Göteborg.

KOMPETENSKRAV
Du är en resultatinriktad civil- eller högskoleingenjör, gärna i kombination med erfarenhet från produktutveckling och projektstyrning inom fordonsutveckling eller leverantörer till densamma. Förmågan att prioritera samt att du är kommunikativ och ödmjukt drivande är egenskaper som vi värdesätter högt för dessa tjänster.

Har du jobbat med APQP/PPAP, har PMP-certifiering eller liknande är det ett plus. Vi tror att du gillar att ha struktur, ordning och reda i ditt arbete. Engelska och Svenska är ett krav. Vi ser även gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Kontakta gärna en av våra affärsområdeschefer eller VD för mer information.

ANSTÄLLNINGSFORM:
Enligt överenskommelse.

ANSÖKNINGSTID:

Vi rekryterar kandidater för omgående anställning. Skicka ditt CV och personliga brev, till:
jobb@mutualbenefits.se


Rubricera ansökan med “KOMPONENTUPPDRAGSLEDARE CAB”

Välkommen med din ansökan.

MUTUAL BENEFITS – VI SKAPAR RESULTAT FÖR VÄRLDEN, DIG OCH DINA NÄRMASTE… PÅ RIKTIGT.
Se vår film på vår hemsida www.mutualbenefits.se

Mutual Benefits Engineering är ett Gasellföretag, vi växer och söker dig som vill vara med och öka vår tillväxt för att starkare kunna påverka tekniken i en hållbar utveckling för framtiden.

Om du drivs av att bidra med din kvalificerade kompetens för att utveckla processer och produkter har vi utmaningarna för dig.

Mutual Benefits Engineering AB erbjuder kvalificerade konsulttjänster med en bas på över 20 års erfarenhet inom områdena Engineering, Technology Trade och Management till krävande högteknologiska kunder inom Energi, Life Science, Fordonsindustrin och Tillverkande industri. Vårt mål är att erbjuda de mest kompetenta teknikledarna med passion för livet samt kommersiellt och miljömässigt hållbar utveckling.

Körkort
B körkort fordras.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mutualbenefits.se

Arbetsgivare
Mutual Benefits Engineering AB
Box 7101
40232
Göteborg
Tel: +46 703 513 920
Fax: +46 31 84 88 17
E-post: jobb@mutualbenefits.se
Mer information på www.mutualbenefits.se

Besöksadress
Första Långgatan 21
Göteborg