PROJEKTKOORDINATOR AUTOMOTIVE INFOTAINMENT, SW

PROJEKTKOORDINATOR AUTOMOTIVE INFOTAINMENT, SW
Vi söker nu civil- och högskoleingenjörer med god förmåga att kommunicera, prioritera och leda. Arbetsuppgifterna avser att i samarbete med projektledaren ha kontroll över tid/teknik/kost i olika projekt hos vår kund inom AUTOMOTIVE INFOTAINMENT, arbetet kommer att utföras på plats hos kund.

Vi önskar erfarenhet inom projektstyrning, test&verifiering och kvalitetssäkring inom fordonsutveckling eller leverantörer till densamma, gärna elektronik och mjukvara för fordon. Engelska är ett krav. Svenska, Spanska och Franska är ett plus. Kontakta gärna en av våra affärsområdeschefer eller VD för mer information hur vi skapar en gemensamt fördelaktig framtid.

KOMPETENSKRAV
Du är en resultatinriktad högskoleingenjör, gärna i kombination med ekonomi och planering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från elektronik och mjukvara såsom AUTOSAR, CAN, MOST, C/C++, för fordon som konsult, leverantör eller OEM. Har du dessutom jobbat med MS Project eller andra planeringsprogram är det ett plus. Vi tror att du är serviceminded och gillar att ha struktur, ordning och reda i ditt arbete. Förmågan att prioritera samt att du är kommunikativ och drivande är egenskaper som vi värdesätter högt för dessa tjänster.

ANSTÄLLNINGSFORM: 
Enligt överenskommelse.

ANSÖKNINGSTID:
Just denna tjänst är brådskande. Vi söker omgående tillsättning. 
Skicka din CV och personligt brev senast den 25 Maj 2014, till:

jobb@mutualbenefits.se 

Rubricera ansökan med “PROJEKTKOORDINATOR INFOTAINMENT, SW”MUTUAL BENEFITS
ETT AV SVERIGES SNABBAST VÄXANDE GASELLFÖRETAG
Endast 0,5% av Sveriges företag blir Gasellföretag ? Sveriges snabbast växande företag. En extra entreprenöriell del av dem jobbar med Cleantech, såsom Mutual Benefits Engineering!
Mutual Benefits Engineering är ett Gasellföretag, vi växer och söker dig som vill vara med och öka vår tillväxt för att starkare kunna påverka tekniken i en hållbar utveckling för framtiden.

Mutual Benefits Engineering erbjuder kvalificerade tekniska och kommersiella konsulttjänster till krävande högteknologiska kunder inom Energi, Medtech och Fordon. Vårt mål är att erbjuda de mest kompetenta teknikledarna som brinner för hållbar utveckling. Vi vill skapa en växelverkan mellan ingenjörskunnande i industrin och etablering av cleantech (miljöfördelaktiga produkter) på nya marknader för att bli den ledande partnern inom hållbar affärsutveckling.

Våra kunder utvecklar framtidens teknik för miljö- och hälsomässig hållbarhet (cleantech och medtech). De står inför en intensiv period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Vi utökar vår styrka för att betjäna dessa kunder och rekryterar nu de främsta kandidaterna som brinner för kvalitet och hållbar utveckling.

Om du drivs av att bidra med din kvalificerade kompetens för att utveckla processer och produkter har vi utmaningarna för dig.

För rätt kandidat erbjuds dessutom möjligheter att arbeta med spännande etableringsprojekt i partnerskap med mindre miljötekniska företag.