PROCUREMENT/OUTSOURCING – LIFE SCIENCE

Mutual Benefits Life Science AB är på frammarsch. Vi söker nu för kunduppdrag i västra och södra Sverige motiverade och drivande personer, gärna med erfarenhet från medicintekniks- och/eller läkemedelsbranschen.
Just nu söker vi efter personer med erfarenhet av inköpsarbete inom Life Science, Medical Device/ Läkemedelsindustrin. 

BESKRIVNING AV VÅRA UPPDRAG OCH UPPGIFTER VI KOMMER ATT LÖSA 
Vi söker nu drivna personer med god förmåga att kommunicera, prioritera och leda arbete inom. Procurement/outsourcing/insourcing/tech transfer vid utveckling, design, tillverkning, samansättning/montage, även på annan geografiskt placerad site.
Leder arbetet med utvärdering, Due Diligence och val av leverantörer. Samt den kommersiella och legala kontakten med vald leverantör parat med förhandlingar och kontraktsskrivning. I arbetsuppgiften ingår att skapa goda förbindelser med valda leverantörer samt löpande uppföljningar.
Vi tror att du gillar att ha struktur, ordning och reda i ditt arbete och att du har god kunskap om ledningssystem och metoder för proaktiv likväl som reaktiv kvalitetssäkring. 
Arbetet innebär koordinering av både interna och externa kontakter rörande tekniska lösningar, dokument och specifikations packar. Samt tätt samarbete med egna Quality Assurance avdelningen för kvalitetsuppföljning vid tech transfer från förberedande produkt/produktions utveckling, till tillverkning och in i den externa logistikkedjan då detta kommer att vara delar av dina ansvarsområden. 
De personer vi nu söker kommer inom ramen för olika uppdrag att;
Delta i att det sker framtagning, granskning av URS, technical files och tekniska kravspecifikationer för produkten tillsammans med testplaner och testdokumentation inom områden såsom Material, Funktion, Embedded, IT samt Medical Devices.
Har du erfarenhet från dessa typer av uppdrag och uppgifter så vill vi komma i kontakt med dig!

KVALIFIKATIONER och KOMPETENSKRAV
Vi tror att Du är en resultatinriktad utbildning från universitet eller högskola, civilingenjör eller motsvarande, med god teknisk förståelse hög integritet och goda kommunikativa egenskaper.
Du bör ha minst 10 års erfarenhet från inköpsprojekt, och god förståelse från produktutveckling, design och produktion med vana att hantera uppgifter inom området med kvalitetssäkring. 
Du bör ha stor erfarenhet och kunskap av att hantera urvalsprocessen kring val av leverantörer, interna som externa parat med en förståelse kvalitetssäkring för nya produkter. 
Att inneha erfarenhet av värdekedjan inom Life Science industrin är meriterande, tillsammans med viss kännedom om hur leverantörs landskapet ser ut. Kunskap och erfarenheter inom Operation Excellence, Lean och Six Sigma är meriterande.
Gärna ha verkat i en miljö med regulatoriska krav inom medicinteknik eller läkemedel och därmed fått en viss erfarenhet från relevanta regelverk & standarder. God kunskap i språk, Svenska & Engelska i tal/skrift. Lätt för att skriva och utrycka sig samt god förståelse för nyanser. Andra språk meriterande. 
Kommunikativ med internationell prägel och lyhördhet för olika kulturskillnader. 
Kapacitet att såväl vara drivande i ledande roll som ha förmåga till självständigt arbete.Flexibilitet gällande uppdrag med vissa resor.

ANSTÄLLNINGSFORM
Enligt överenskommelse.

ANSÖKNINGSTID
Skicka din CV och personligt brev omgående till: jobb@mutualbenefits.se

Sista ansökningsdag 150305
Ange referensnummer: PROCUREMENT LIFE SCIENCE
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mutualbenefits.se