KOMMUNIKATIV KONSTRUKTÖR/SQE INOM MOTOR/CHASSI

KOMMUNIKATIV KONSTRUKTÖR/SQE FORDONSUTVECKLING
Vi söker nu drivna konstruktörer inom motor- eller chassikonstruktion, med god förmåga att kommunicera, prioritera och leda konstruktionsuppdrag inom fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna avser att i samarbete med leverantörer och projektteamet ha kontroll över projektaktiviteterna såsom PPAP, APQP mm, och följa upp resultat i ett flertal projekt, arbetet kommer att utföras på plats hos kund.

Vi önskar 2-3 års erfarenhet inom motor- eller chassikonstruktion, gärna komplett fordons erfarenhet, samt några års erfarenhet av projektkoordinering inom fordonsutveckling eller leverantörer till densamma. Engelska är ett krav. Kontakta gärna en av våra affärsområdeschefer eller VD för mer information hur vi skapar din bästa framtid genom vår ledarskaps- och personalutvecklingsfilosofi.

KOMPETENSKRAV
Du är en resultatinriktad konstruktör med civil- eller högskoleingenjörs bakgrund, gärna i kombination med projektplanering och kvalitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsindustrin, utveckling av komplett fordon, som konsult, leverantör eller OEM. Vi tror att du är serviceminded och gillar att ha struktur, ordning och reda i ditt arbete. Förmågan att prioritera samt att du är kommunikativ och drivande är egenskaper som vi värdesätter högt för dessa tjänster. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

ANSTÄLLNINGSFORM:
Enligt överenskommelse.
ANSÖKNINGSTID:
Just denna tjänst är brådskande. Vi söker omgående tillsättning.
I övrigt rekryterar vi kontinuerligt duktiga ingenjörer. Skicka din CV och personligt brev OMGÅENDE, till:

jobb@mutualbenefits.se

Rubricera ansökan med “MOTORKONSTRUKTÖR/SQE FORDON”
Välkommen med din ansökan.

MUTUAL BENEFITS ENGINEERING AB
UTNÄMNDA TILL ETT AV SVERIGES SNABBAST VÄXANDE GASELLFÖRETAG
Endast 0,5% av Sveriges företag blir Gasellföretag – Sveriges snabbast växande företag.
Mutual Benefits Engineering är ett Gasellföretag, vi växer och söker dig som vill vara med och öka vår tillväxt för att starkare kunna påverka tekniken i en hållbar utveckling för framtiden.

Mutual Benefits Engineering erbjuder kvalificerade tekniska och kommersiella konsulttjänster till krävande högteknologiska kunder inom Förnybar Energi, Life Science och Fordonsindustrin. Vårt mål är att erbjuda de mest kompetenta teknikledarna som brinner för hållbar utveckling. Vi vill skapa en växelverkan mellan ingenjörskunnande i industrin och etablering av cleantech produkter på nya marknader för att bli den ledande partnern inom hållbar affärsutveckling.

Våra kunder utvecklar framtidens teknik för miljö- och hälsomässig hållbarhet. De står inför en intensiv period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Vi utökar vår styrka för att betjäna dessa kunder och rekryterar nu de främsta kandidaterna som brinner för kvalitet och hållbar utveckling.

Om du drivs av att bidra med din kvalificerade kompetens för att utveckla processer och produkter har vi utmaningarna för dig.

För rätt kandidat erbjuds dessutom möjligheter att arbeta med spännande etableringsprojekt i partnerskap med spännande miljötekniska företag.

Körkort
B körkort fordras.

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: jobb@mutualbenefits.se

Arbetsgivare
Mutual Benefits Engineering AB
Box 7101
40232
Göteborg
Tel: +46 703 513 920
Fax: +46 31 84 88 17
E-post: jobb@mutualbenefits.se
Mer information på www.mutualbenefits.se

Besöksadress
Första Långgatan 21
Göteborg