PROJEKTLEDARE AFTERMARKET TECHNOLOGY, FORDON

Mutual Benefits har vunnit DI’s utmärkelse som Gasellföretag – Sveriges snabbast växande företag!!

Mutual Benefits Engineering erbjuder kvalificerade tekniska och kommersiella konsulttjänster till krävande högteknologiska kunder inom Automotive, Life Science/Medtech och Energi. Genom samarbete med ledande partner i Sverige gör vi tillsammans avgörande insatser globalt, för en hållbar utveckling och ett bättre klimat i framtiden. Vi har utöver Gasellutmärkelsen med stolthet tagit emot en utmärkelse bland 90 företag från västra Sverige för vårt ledarskap och produktinriktning. Vi sätter värde på våra medarbetares karriär i kombination med socialt liv och hälsa.

VILL DU VARA MED?
Endast 0,5% av Sveriges företag blir Gasellföretag – Sveriges snabbast växande företag. En extra entreprenöriell del av dem jobbar med Cleantech, såsom Mutual Benefits Engineering!
Vi växer och söker dig som vill vara med och öka vår tillväxt för att starkare kunna påverka tekniken i en hållbar utveckling för framtiden.

Våra kunder utvecklar framtidens teknik. De står inför en intensiv period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Vi utökar vår styrka för att betjäna dessa kunder och rekryterar nu de främsta kandidaterna som brinner för kvalitet och hållbar utveckling.

Om du drivs av att bidra med din kvalificerade kompetens för att utveckla framtidens produkter har vi utmaningarna för dig.

För rätt kandidat erbjuds dessutom möjligheter att arbeta med spännande etableringsprojekt i partnerskap med miljötekniska företag.


PROJEKTLEDARE KVALITET, FÖR AFTERMARKET TECHNOLOGY, TUNGA FORDON
Vi söker nu civil- och högskoleingenjörer med god förmåga att kommunicera, prioritera och leda projekt som eftermarknads representant mot produktutveckling. Arbetsuppgifterna innebär att du ska ha kontroll över tid/teknik/kost i utmanande projekt hos vår kund inom fordon, arbetet kommer att utföras på plats hos kund.
Vi önskar erfarenhet inom projektstyrning och kvalitetssäkring inom fordonsutveckling, electro mobility eller kompletta tunga fordon.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på Svenska såväl som Engelska.

KOMPETENSKRAV

Du är en driven och resultatinriktad civil- eller högskoleingenjör med goda kommunikativa egenskaper och några års erfarenhet från utvecklingsprojekt inom fordonsindustrin som konsult, leverantör eller OEM. En förutsättning för tjänsten är att du har industriell erfarenhet inom fordonsutveckling, gärna electro mobility eller kompletta tunga fordon samt kunskap om branschens utvecklingsprocesser såsom GDP är likaså ett krav.

Certifiering inom PMP samt utbildning inom Six sigma och Lean är starkt meriterande.

ANSTÄLLNINGSFORM
Enligt överenskommelse.

ANSÖKNINGSTID
Skicka din CV och personligt brev omgående till: jobb@mutualbenefits.se

Rubricera ansökan med “PROJEKTLEDARE AMT”