Test & Verifieringsingenjör – SW, Automotive

Våra kunder utvecklar framtidens teknik. De står inför en intensiv period av nya projekt för att utveckla såväl processer som teknik. Vi utökar vår styrka för att betjäna dessa kunder och rekryterar nu de främsta kandidaterna som brinner för kvalitet och hållbar utveckling.

Om du drivs av att bidra med din kvalificerade kompetens för att utveckla framtidens produkter har vi utmaningarna för dig.

För rätt kandidat erbjuds dessutom möjligheter att arbeta med spännande etableringsprojekt i partnerskap med miljötekniska företag.

TEST & VERIFIERINGSINGENJÖR – SW, AUTOMOTIVE
Arbetsuppgifterna innebär att du skall både driva, testa och utveckla provningssätt för specifika funktioner inom infotainment. Som Test&Verifieringsingenjör har du även möjlighet att växa och ta ansvar för leveranserna, dokumenterade efter uppfyllnadsgrad av SWRS, i rätt tid inom ditt ansvarsområde hos vår kund inom fordon, arbetet kommer att utföras på plats hos kund.

KOMPETENSKRAV
Vi söker nu en Civil- eller högskoleingenjör med goda kunskaper inom
. Flexray
. Canoe
. CAPL
. Elektra
Vi tror du har god förmåga att kommunicera, prioritera och leda mindre uppdrag/projekt inom Test&Verifiering inom fordonsutveckling.
Vi ser gärna att du har starkt teknikintresse med 1-3 års erfarenhet eller goda meriter från kvalificerat examensjobb från produktutveckling inom fordonsindustrin, gärna infotainment.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på Svenska såväl som Engelska.

OM FÖRETAGET
Mutual Benefits Engineering AB och Mutual Benefits Life Science AB erbjuder kvalificerade tekniska och kommersiella konsulttjänster till krävande högteknologiska kunder inom Energi, Tillverkande Industri, Life Science och Fordonsindustrin. Vårt mål är att erbjuda de mest kompetenta teknikledarna som brinner för hållbar utveckling. Vi vill skapa en växelverkan mellan ingenjörskunnande i industrin och etablering av cleantech produkter på nya marknader för att bli den ledande partnern inom hållbar teknik- och affärsutveckling.

ANSTÄLLNINGSFORM
Enligt överenskommelse.

ANSÖKNINGSTID
Vi rekryterar kontinuerligt duktiga ingenjörer, men just denna är det mer bråttom. Vänligen skicka din CV och personligt brev senast 151010 till: jobb@mutualbenefits.se

Rubricera ansökan med “SW-VCC”